Wagenparkservices

Beheer en onderhoud uw wagenpark met onze services

Wij bieden financieringsmogelijkheden en services op maat voor het samenstellen van een wagenpark voor ondernemers. Ontdek daarnaast onze oplossing voor het beheren van uw wagenpark met elektrische en hybride voertuigen.

Een voordelig wagenpark met elektrische voertuigen

Word als bedrijf milieuvriendelijker en stel een wagenpark samen met de hulp van Mobility Consulting.

elektrisch wagenpark

Mobility Consulting

Met Mobility Consulting zorgen we ervoor dat je wagenpark uit elektrische voertuigen komt te bestaan: we helpen bij het stellen van een diagnose tot het implementeren van de meest geschikte oplossingen.

Wij hebben veel ervaring op het gebied van elektrische voertuigen en helpen u bij elke stap. Ontwikkel een transitieplan met inzicht in de wet- en regelgeving én kom te weten hoe het milieu baat zal hebben bij de transitie.

Wagenparkbeheer: kies voor vrijheid

U  hoeft geen leasecontract af te sluiten! Besteed het wagenparkbeheer uit met een flexibel en aanpasbaar contract. Profiteer van dezelfde services als bij langetermijnhuur en houd de beheerkosten zo laag mogelijk.

Financier uw wagenpark

Er is een groot aantal financieringsmogelijkheden beschikbaar voor wagenparken. Hoe groot uw bedrijf ook is en wat u ook doet, onze experts hebben de oplossing.

Informeer naar de mogelijkheden

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.