Schadeherstel

Schade is al vervelend genoeg. Daarom geeft Kempenaar u alle service. Als erkend Renault schadebedrijf helpen we u weer snel en veilig op weg. Want alleen het Renault Erkend Schadebedrijf is in staat uw Renault na schade weer op de juiste wijze te herstellen. Uiteraard werken we uitsluitend met originele fabrieksonderdelen en volgens originele fabrieksinstructies. Is alles weer hersteld, dan krijgt u volledige garantie op onze reparatie en behoudt u de originele fabrieksgarantie. Bovendien zijn we aangesloten bij Schadegarant én Focwa.

erkend schadeherstel

Wij zorgen overal voor

  • Wij handelen alle administratieve formaliteiten met uw verzekeringsmaatschappij af
  • Wij beloven een reparatiedoorlooptijd
  • Wij regelen een mobiliteitsoplossing zo lang uw auto stilstaat
renault onderdelen

Originele Renault onderdelen

Tijdens schadeherstelwerkzaamheden gebruiken we uitsluitend originele Renault onderdelen.

Zo behoudt uw auto het hoge kwaliteits- en veiligheidsniveau. Valt uw auto nog onder een garantieregeling? Dan blijft die ongewijzigd geldig. Ook de inruilwaarde blijft gelijk. Dat geeft een gerust gevoel.
 
Renault Merkgarantiebewijs
Na herstel van de schade ontvang je het Renault Merkgarantiebewijs: een bevestiging dat uw auto vakkundig is gerepareerd door Renault Erkend Schadeherstel. Garantie van 4 jaar op carrosseriedelen en spuitwerk, inclusief arbeidsloon van het herstel. Voor mechanische en technische delen geldt een garantie van 1 jaar.

 

erkend schadeherstel

Kleine schade?

Een krasje, een kleine parkeerdeuk, een beschadigde ruit; iedereen heeft er wel eens last van. Geen echte schade, maar wel vervelend. Gelukkig biedt Kempenaar Renault Minute Schadeservice. Met Renault Minute Schadeservice zorgen we ervoor dat uw auto binnen 24 uur (maximaal 48uur) weer in topconditie is; dankzij de nieuwste technieken en materialen.

  • Uitdeuken zonder spuiten van carrosseriedelen.
  • Bijwerken van kleine beschadigingen en deukjes.
  • Interieurreparatie (dashboard, stoelbekleding etc.).
  • Reparatie van kunststofdelen (bumpers, strips etc.).
  • Vervanging van onderdelen (ruiten, bumpers, koplampen, spiegels etc.).
ronald van mourik

Ronald van Mourik

Schade manager

Maak een afspraak

Is uw auto toe aan schadeherstel, bel ons vooraf even om een afspraak te maken. Dan kunnen wij uw auto inplannen en eventueel nieuwe onderdelen bestellen

Tips voor kleine ongelukjes

Zelfs voor de kleine ongelukjes gelden bepaalde tips. Zorg voor uw eigen veiligheid en die van de andere weggebruikers !