Kempenaar, the car(e) family

Kempenaar is ruim 50 jaar een begrip de regio. Eerst als Renault dealer en sinds 2006 ook als Dacia dealer. Dagelijks staan meer dan 40 medewerkers voor u klaar om u de beste service te bieden. We noemen ons niet voor niets ’the car(e) family’! Kom langs voor een nieuwe Renault, een nieuwe Dacia of een betrouwbare gebruikte auto en ervaar onze service. 

Ook bij onderhoud en schade helpen we u graag. We onderhouden jaarlijks meer dan 10.000 auto’s. Van een APK voor een Renault 5 uit 1990 tot en met het totale onderhoud van een wagenpark met meer dan 100 auto’s. Bovendien hebben we een eigen 24/7 service en kunt u zelfs ’s zaterdags in onze werkplaatsen terecht.

Simca Dealer Bodegraven

1964

In 1964 koopt C.J. Kempenaar een garagebedrijf en wordt Simca dealer in Bodegraven. Het bedrijf groeit in 9 jaar naar 7 medewerkers en verkoopt ruim 120 (nieuwe en gebruikte) auto’s. In 1971 verhuisd het bedrijf naar het industrieterrein.

Vestiging bodegraven

1978

Ingebruikname aanbouw van 500 m2.

Renault dealer

Officieel Renault Dealer

In 1980 wordt Kempenaar officieel Renault dealer. Ronald Kempenaar (zoon van en de huidige Algemeen Directeur) komt het verkoopteam versterken in 1993. Rond 2000 is Kempenaar uitgegroeid tot een van de grootste Renault Dealers van Nederland.

In 2003 wordt Ronald Kempenaar aangesteld als algemeen directeur en onder zijn leiding wordt in 2004 gestart met de nieuwbouw in Alphen aan den Rijn.

Nieuwbouw alphen aan den rijn

Nieuwbouw Alphen aan den Rijn

In 2006 verhuist Renault dealer Kempenaar naar de nieuwe locatie Zwanendrift te Alphen aan den Rijn.

Renault

Renault produceert al meer dan 120 jaar legendarische auto's die een grote rol spelen in het dagelijks leven van elke generatie. Renault innoveert altijd om het alledaagse leven in de auto makkelijker te maken. Met een focus op technologie, service en schone energie.

Een RENAULT, ook iets voor jou?

Zeker. Er staat namelijk altijd een Renault voor je klaar die perfect bij jou past. Kom daarom snel eens bij ons langs. Een enthousiast team geeft u graag gedegen advies bij het kopen en onderhouden van uw Renault.

Dacia

Dacia is meer en meer zichtbaar op de Nederlandse wegen. Het betaalbare, functionele en krachtige automerk spreekt veel verschillende groepen mensen aan. Met robuuste Stepway-modellen, ruime stationwagons, comfortabele MPV's en avontuurlijke SUV's.

Een Dacia, ook iets voor jou?

Zeker. Er staat namelijk altijd een Dacia voor je klaar die perfect bij u past. Kom daarom snel eens bij ons langs. Een enthousiast team geeft u graag gedegen advies bij het kopen en onderhouden van uw Dacia.

logo erkend duurzaam

Erkend Duurzaamheids certificaat

Het certificaat Erkend Duurzaam maakt deel uit van het branchebrede duurzaamheidsprogramma van BOVAG, RAI Vereniging, FOCWA en STIBA dat wordt uitgevoerd door IvDM (Instituut voor Duurzame Mobiliteit).

focwa logo

Focwa gecertificeerd

Of het nu gaat om een defect in de high-tech apparatuur van je elektrische SUV of blikschade aan je oude trouwe beestje, bij een FOCWA-schadehersteller kun je er altijd zeker van zijn dat er met de blik van een professional naar gekeken wordt.

logo verkooppunt elektische auto's

Verkooppunt elektische auto's

Sinds 2017 is Kempenaar een officieel verkooppunt van elektische auto's.

Team Kempenaar Autobedrijven