Erkend schadeherstel

Iedere Dacia heeft een geavanceerde kooiconstructie en andere moderne hulpsystemen. Dat maakt uw Dacia tot een veilige auto. Deskundig schadeherstel gaat daarom verder dan alleen uitdeuken. Ook constructief moet uw Dacia weer even sterk en veilig zijn als voorheen. Gelukkig is uw auto bij Kempenaar Dacia Erkend Schadeherstel in goede handen. Onze autotechnici volgen regelmatig speciale Dacia-cursussen, waardoor ze als eerste over de nieuwste reparatiemethoden beschikken.

schade

Originele Dacia-onderdelen

Tijdens schadeherstelwerkzaamheden gebruiken we uitsluitend originele Dacia-onderdelen. Uw Dacia behoudt dus zijn hoge kwaliteits- en veiligheidsniveau. Valt uw auto nog onder een garantieregeling? Dan blijft die ongewijzigd geldig. Ook de inruilwaarde van uw auto blijft gelijk. Dat geeft een gerust gevoel.

 

Dacia Merkgarantiebewijs

Na herstel van de schade ontvangt u het Dacia Merkgarantiebewijs: een bevestiging dat uw auto vakkundig is gerepareerd door Kempenaar Dacia Erkend Schadeherstel. Het geeft u recht op een garantie van 4 jaar op carrosseriedelen en spuitwerk, inclusief arbeidsloon van het herstel. Voor mechanische en technische delen geldt een garantie van 1 jaar. 

bovag erkend

BOVAG Erkend Schadeherstelbedrijf

Kempenaar is een BOVAG-erkend bedrijf. Dit staat voor betrouwbaar, goed en veilig schadeherstel. Bovendien wordt een BOVAG-schadeherstelbedrijf altijd erkend door jouw verzekeraar en je krijgt bovendien vier jaar garantie op het schadeherstel.

ronald van mourik

Ronald van Mourik

Schade manager

Maak een afspraak