trafic

Renault TRAFIC

Rijklaar vanaf
€23.730

De nieuwe Renault TRAFIC heeft strakkere lijnen meegekregen. Een grille met chromen afwerking en onderscheidende full LED-koplampen met een verbeterd lichtprofiel. Hierdoor word je minder snel moe en rijd je veiliger naar je bestemming.
Elke klus éxtra kracht en professionaliteit meegeven? Vraag een proefrit aan en laat je overtuigen.

trafic

Ruime en sterke bedrijfswagen

Comfort en gebruiksgemak komen perfect samen in de Trafic. Het slim ontworpen interieur omvat onder meer een doorlaadluik in de scheidingswand onder de passagiersstoel. Hierdoor bedraagt de totale laadlengte maar liefst 4,15 m. De rechthoekige vorm van de laadruimte garandeert een optimaal laadvolume van maximaal 8,9 m³ in de L2H2-versie. In het interieur vind je een flinke opbergruimte van 88 liter, een mobile office en al het nodige comfort om te werken waar en wanneer je wilt.

handig interieur

Handig interieur

Stap achter het stuur van de Trafic en u bevindt zich direct in uw eigen kantoor. De Trafic is namelijk uit te rusten met een mobile office: door slechts de middelste stoel neer te klappen is het interieur om te vormen tot een mobiel kantoor. De perfecte plek om een laptop te plaatsen en werkdocumenten kwijt te kunnen op een draaibare voet in A4-formaat.

optimale laadruimte

Optimale laadruimte

Door handige doorlaadluik in de scheidingswand te openen, heeft de Trafic een bruikbare laadlengte van maar liefst 4,15 m. En dat is gelijk de langste laadlengte in zijn klasse. Daarnaast zorgt de praktische rechthoekige laadruimte voor een geoptimaliseerd laadvolume van maximaal 8,9 m3.

blind spot warning

Maximale veiligheid

De nieuwe Trafic is uit te rusten met 10 nieuwe rijhulpsystemen, o.a.:

  • Blind Spot Warning
  • Adaptive Cruise Control
  • Lane Departure Warning
  • Noodstopbekrachtiging
accesoires

Accessoires

Hoe gaat u de werkbus indelen? Bekijk de mogelijkheden om de luidruimte naar uw smaak in te richten en af te werken. Met beschermhoezen bijvoorbeeld. Maar ook wanneer u vaak een geavanceerde vorm van daktransport nodig hebt. Kortom: haal alles uit de Trafic en maak gebruik van onze gepersonaliseerde accessoires.

trafic

Bekijk de ombouwmogelijkheden

De Renault Trafic is modulair en kan naar wens worden aangepast met behulp van een uitgebreide reeks opties, accessoires en ombouwmogelijkheden.

Als gesloten bestelwagen is hij beschikbaar in 2 verschillende lengtes, 2 hoogtes en met een laadruimte tussen 5,8 en 8,9 m3. Er is een groot aantal varianten beschikbaar: dubbele cabine, ramen, schuifdeuren, tussenschotten, etc.

Meer weten over de nieuwe TRAFIC?

De Renault TRAFIC zelf ervaren?