Onderhoudsbeurt

Is uw auto toe aan onderhoud? Ontdek dan de service en vriendelijke prijzen van Kempenaar. Want dat onderhoud bij de dealer niet duurder is dan bij een onafhankelijk garagebedrijf rekenen wij u graag voor. Als specialist hebben wij alle kennis in huis. Wij helpen u graag veilig en snel weer op weg.

customer-support Created with Sketch.

Werkplaatsafspraak

onderhoud op maat

Onderhoud aan jouw Renault

Onderhoud op maat. U bepaald  samen met onze adviseurs welk onderhoud past bij uw Renault en uw rijgedrag. Altijd het juiste onderhoud voor uw auto. Wist u dat onderhoud bij de merkdealer waardeverhogend werkt?

onderhoudsprogramma A+B

Uw auto ouder dan 5 jaar?

Ook dan hebben wij het meest passende onderhoud. Renault Advantage: goedkope onderdelen voor jouw Renault. Dit label biedt een alternatief voor de originele Renault-onderdelen. Als er dus iets vervangen moet worden aan jouw Renault, dan zorgt Renault Advantage voor een kwalitatieve en betaalbare oplossing.

onderhoudscontract

Onderhoudscontract

Met een onderhoudscontract bent u zeker van tijdig en regelmatig onderhoud. Dit is essentieel voor de levensduur en prestaties van uw Renault. Alle voorgeschreven werkzaamheden worden dan geregeld uitgevoerd. Dus geen zorgen over de zorg voor uw auto.

Waar kunnen we u verder mee helpen?

Heeft u vragen over reparatie of onderhoud van uw Renault? Neem contact met ons op, wij staan graag voor u klaar.

Onze service adviseurs staan graag voor u klaar!
Joost service adviseur bodegraven

Joost Hoogerwerf

Service adviseur
Vestiging Bodegraven
Marco Douven

Marco Douven

Service adviseur
Vestiging Alphen aan den Rijn