master etech electric

Renault MASTER E-TECH ELECTRIC

Rijklaar vanaf
€57.960
master etech

De 100% elektrische bedrijfswagen

De MASTER E-Tech Electric geeft je ritten een boost. Het expressieve ontwerp is uitermate geschikt voor leveringen in de stad en in woonwijken en zorgt ervoor dat je efficiënter wordt. Het beste van professionele voertuigen en Renault 100% elektrisch verzameld in een grote gesloten bestelwagen.

100% elektrisch

100% Elektrisch

De Renault Master E-Tech electric heeft een krachtige lithium-ionbatterij met een 100% bruikbare capaciteit van 52 kWh. Dat betekent 204 km* lang genieten van stil, emissievrij en elektrisch rijden.

Een serie geïntegreerde technologieën, zoals remmen met energieterugwinning of de eco-modus, helpen om de actieradius te optimaliseren.

Met de snellader bij een openbaar laadstation laad je je voertuig op tot 80% in slechts 2 uurtjes.

En op het werk of thuis is opladen kinderspel met de lader van 7 kW. Sluit de Master E-Tech electric eenvoudig aan en u laadt de auto binnen 9,5 uur op tot 100% van de actieradius.

 

*WLTP-cyclus. WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) is een nieuw Europees testprotocol dat beter aansluit bij de daadwerkelijke verbruikswaarden van het voertuig. De actieradius is afhankelijk van diverse factoren zoals de plaats van gebruik, rijstijl, weersomstandigheden, versieniveau, uitrusting, accessoires, rijomstandigheden en de belading van de auto.

 

rijhulpsystemen

11 rijhulpsystemen

Geniet van een veiligere en betrouwbaardere rijervaring met zeker 11 rijhulptechnologieën, zoals:

  • Rear View Assistant
  • parkeersensoren voor en achter
  • elektronisch stabiliteitsprogramma
  • zicht rondom

en nog veel meer.

mobiel kantoor

Mobiel kantoor

De Master is een mobiel kantoor. Maak gebruik van het ingebouwde multimediasysteem. Koppel uw smartphone aan het 7" touchscreen en krijg toegang tot al uw favoriete apps.

Met het navigatiesysteem vindt u snel laadpunten en optimaliseert u de rit.

Het mobiele kantoor heeft:

  • draadloze Inductielader voor smartphones
  • afneembare tablethouder
  • meer ruimte dankzij de 2-zits achterbank met inklapbare hoofdsteun en tot wel 105 liter opbergruimte
in- en uitladen

Veilig in- en uitladen

Over veiligheid is nagedacht: de achterdeuren met een openingshoek van 270° en de zeer lage dorpel vergemakkelijken het inladen van grote voorwerpen. De sjorogen houden de voorwerpen op hun plek. Handgrepen aan de zijkanten van de deuren om in en uit te stappen.

TOT € 5.000,- SUBSIDIEREGELING EMISSIELOZE BEDRIJFSAUTO’S

Bent u ondernemer en koopt u een nieuwe volledig emissieloze bedrijfsauto voor het vervoer van goederen? Dan kunt u een aanvraag doen voor de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA). Bij operationele lease kan uw leasemaatschappij subsidie aanvragen om in aanmerking te komen voor de SEBA. Deze regeling geldt alleen voor bedrijfsauto’s (voertuigcategorie N1 of N2 tot een maximum gewicht van 4.250 kg) die zijn ontworpen en gebouwd voor het vervoer van goederen.

5 beschikbare versies

versie GB FWD

GB FWD 3.1T

.

versies master

GB FWD 3.5T

.

master versie

PC FWD 3.1T

.

master versie

PC FWD 3.5T

.

versie

CC FWD 3.5T

.

De MASTER E-Tech Electric zelf ervaren?