renault kangoo

Renault KANGOO

Rijklaar vanaf
€17.770
kangoo

International Van of the Year 2022

Werkt u veel in de stad? Dan is de Renault Kangoo de juiste keus als bedrijfswagen. Hij is compact én heeft een flink laadvermogen van 3,3 m3. Zo heeft hij genoeg ruimte voor al het materiaal en is hij door zijn praktische afmetingen altijd makkelijk parkeren.

Veiligheid en comfort

rijhulpsystemen

Rijhulpsystemen

De noodstopbekrachtiging en de rijstrookassistent van de Kangoo zorgen ervoor dat u veilig op weg gaat. En met rear vision assistance houdt u perfect in de gaten wat er achter de wagen gebeurt . U rijdt veilig en relaxt met de wel 20 slimme rijhulpsystemen van de Kangoo.

mobile office

Comfort

De 3 zitplaatsen zijn ideaal om gezamenlijk te reizen. De centrale rugleuning kan worden neergeklapt tot ‘mobile office’ want deze is voorzien van
een handig werkblad.

easy rack

Laadruimte

In de laadruimte biedt het ‘Easy Inside Rack’ extra mogelijkheden voor het vervoer van lange objecten. Het uitklapbare systeem aan het plafond en het luik boven de passagiersstoel maakt het vervoer van lange voorwerpen eenvoudig terwijl het vloeroppervlak volledig behouden blijft. Met een laadvolume van maar liefst 3,3 m3 is er ruimte genoeg voor gereedschap, materialen en andere goederen.

Oplossingen voor elk bedrijf

goederen verhaal

Goederen vervoeren

De Renault Kangoo is eenvoudig om te bouwen tot:

  • Isothermisch geïsoleerde ruimte of koelcel
  • Food truck voor evenementen
  • Pakkettransport
kangoo

Bouwsector en aanverwante beroepen

Laat de nieuwe Kangoo op maat ombouwen, bijvoorbeeld tot:

  • Werkbus
  • Pick-up
kangoo etech electric aan de laadpaal

Renault KANGOO E-Tech Electric

Bekijk ook de Kangoo E-Tech electric. Deze elektrische variant van de Kangoo beschikt over het fantastische open sesame-systeem. De auto heeft dan een gehele zijopening van wel 1,45 meter. Hiermee gaat in- en uitladen nog gemakkelijker en het dagelijkse werk veel eenvoudiger en sneller. Meer lezen over de  sterke en watervlugge elektrische bedrijfswagen? Met een trekgewicht van maar liefst 1.500 kilo? Lees dan meer en vraag direct een spectaculaire proefrit aan.

De Renault KANGOO zelf ervaren?